9 | 10 | 11 en 16 | 17 | 18 december 2022

Routekaart 2020


Dit jaar wordt de Verlichte Boerderijenroute voor de vijfde maal georganiseerd. Iedere 2 jaar belichten we een gedeelte van onze mooie Noordoostpolder.

De route is ongeveer 40 kilometer lang en voert ons ditmaal langs een 100-tal verlichte boerderijen, landbouwmachines, kunstwerken en andere objecten. Op sommige locaties is er een drive-thru over het erf mogelijk. Deze plekken kan je herkennen aan de lichtgevende pijl langs de weg. De lichten branden van 16.30-22.00 uur. Aanmelden is niet nodig. 

 

De route wordt dit jaar ondersteund door een audiotour. Op deze manier kan je, tijdens het rijden van de route, luisteren naar verschillende verhalen en achtergronden van de locaties langs de route. Voor deze audiotour wordt gebruik gemaakt van de izi.TRAVEL app.

Klik hier voor meer informatie.

 

 

 

Heb je de routekaart liever op papier? Download dan hier de folder (let op: dit werkt alleen op vaste apparaten). 

Op dit moment zijn wij als organisatie druk bezig met het samenstellen van de editie in 2022. Houd onze socials in de gaten voor meer informatie. Wij proberen de website zo up-to-date mogelijk te houden, zodra er meer bekend is over de route zullen we dat hier melden.

Top <h4>lichtroutenoordoostpolder.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.lichtroutenoordoostpolder.nl/home">Welkom</a></li> <li><a href="https://www.lichtroutenoordoostpolder.nl/geschiedenis">Geschiedenis</a></li> <li><a href="https://www.lichtroutenoordoostpolder.nl/route-overzicht">Route</a></li> <li><a href="https://www.lichtroutenoordoostpolder.nl/2022">Editie 2022</a></li> <li><a href="https://www.lichtroutenoordoostpolder.nl/routekaart">Routekaart 2020</a></li> <li><a href="https://www.lichtroutenoordoostpolder.nl/sponsors">Sponsors</a></li> <li><a href="https://www.lichtroutenoordoostpolder.nl/foto">Foto's</a></li> <li><a href="https://www.lichtroutenoordoostpolder.nl/nieuws">Nieuws</a></li> <li><a href="https://www.lichtroutenoordoostpolder.nl/links">Links</a></li> <li><a href="https://www.lichtroutenoordoostpolder.nl/privacy">Privacy</a></li> <li><a href="https://www.lichtroutenoordoostpolder.nl/contactgegevens">Contactgegevens</a></li> <ul>