11 | 12 | 13 en 18 | 19 | 20 december 2020

Audiotour


De Verlichte Boerderijenroute Noordoostpolder wordt dit jaar ondersteund door een audiotour. Op deze manier kan je, tijdens het rijden van de route, luisteren naar verschillende verhalen en achtergronden van de locaties langs de route. Voor deze audiotour wordt gebruik gemaakt van de izi.TRAVEL app.

 

Hoe werkt het?

  1. Ga naar Google Play Store of Apple App Store en download de gratis izi.TRAVEL app.
  2. Open de izi.TRAVEL app en toets in de zoekbalk ‘Verlichte Boerderijenroute 2020’ in.
    Of scan de QR code in het fotoalbum onderaan deze pagina om bij de audiotour van de Verlichte Boerderijenroute te komen.
  3. Zorg dat de GPS-locatie op je telefoon is ingeschakeld.
  4. Start de audiotour en rijd naar het begin van de route. Druk hiervoor op 'routebeschrijving opvragen' in het startscherm van de audiotour. Of houd Kamperzandweg 11 aan, zorg dan wel dat je vanaf de Schokkeringweg komt. Wanneer je op de route rijdt zal de audio vanzelf starten.

Tips:

  • Download thuis alvast de route om mobiel datagebruik te voorkomen. De route komt op 11 december online te staan. De app kan je al wel eerder downloaden.
  • Sluit zo mogelijk je telefoon op de autoradio aan. Op deze manier krijg je de beste luisterervaring.
  • Zorg voor een volle batterij of neem een oplader mee.

De tekst van de audiotour liever op papier, stuur een mail naar info@lichtroutenoordoostpolder.nl

Dan krijg je deze als pdf-bestand toegestuurd.


Bekijk voor een visuele handleiding de foto's in onderstaand album.

 

Instructies audiotour, afbeelding 1

Bekijk album

Instructies audiotour

Instructies audiotour, afbeelding 2
Instructies audiotour, afbeelding 3
Instructies audiotour, afbeelding 4
Instructies audiotour, afbeelding 5
Top <h4>lichtroutenoordoostpolder.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.lichtroutenoordoostpolder.nl/home">Welkom</a></li> <li><a href="https://www.lichtroutenoordoostpolder.nl/geschiedenis">Geschiedenis</a></li> <li><a href="https://www.lichtroutenoordoostpolder.nl/route-overzicht">Route</a></li> <li><a href="https://www.lichtroutenoordoostpolder.nl/routekaart">Routekaart 2020</a></li> <li><a href="https://www.lichtroutenoordoostpolder.nl/audiotour">Audiotour</a></li> <li><a href="https://www.lichtroutenoordoostpolder.nl/prijspuzzel">Prijspuzzel</a></li> <li><a href="https://www.lichtroutenoordoostpolder.nl/sponsors">Sponsors</a></li> <li><a href="https://www.lichtroutenoordoostpolder.nl/foto">Foto's</a></li> <li><a href="https://www.lichtroutenoordoostpolder.nl/nieuws">Nieuws</a></li> <li><a href="https://www.lichtroutenoordoostpolder.nl/links">Links</a></li> <li><a href="https://www.lichtroutenoordoostpolder.nl/privacy">Privacy</a></li> <li><a href="https://www.lichtroutenoordoostpolder.nl/contactgegevens">Contactgegevens</a></li> <ul>