6 | 7 | 8 en 13 | 14 | 15 december 2024

Subsidie Stimuleringsfonds Ledenvereniging Oude en Nieuwe Land


dinsdag 24 november 2020

Wij zijn blij met de subsidie van € 1.000,- die ons is toegekend door het Stimuleringfonds van de Ledenvereniging Oude en Nieuwe Land. Op de foto overhandigt Alie van Wijngaarden, bestuurlid van de Ledenvereniging Oude en Nieuwe Land de cheque aan Ria Hesselink van onze werkgroep Verlichte Boerderijenroute.

Mevrouw Van Wijngaarden gaf bij de overhandiging aan dat zij blij is met onze werkgroep. De wijze waarop wij de Verlichte Boerderijenroute al zoveel jaar onder de aandacht brengen van de bewoners van de Noordoostpolder en ook daarbuiten spreekt de Ledenvereniging erg aan.


Meer nieuws
Top <h4>lichtroutenoordoostpolder.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.lichtroutenoordoostpolder.nl/home">Welkom</a></li> <li><a href="https://www.lichtroutenoordoostpolder.nl/geschiedenis">Geschiedenis</a></li> <li><a href="https://www.lichtroutenoordoostpolder.nl/route-overzicht">Editie 2024</a></li> <li><a href="https://www.lichtroutenoordoostpolder.nl/routekaart">Route 2024</a></li> <li><a href="https://www.lichtroutenoordoostpolder.nl/audiotour">Audiotour</a></li> <li><a href="https://www.lichtroutenoordoostpolder.nl/sponsors">Sponsors</a></li> <li><a href="https://www.lichtroutenoordoostpolder.nl/foto">Foto's</a></li> <li><a href="https://www.lichtroutenoordoostpolder.nl/nieuws">Nieuws</a></li> <li><a href="https://www.lichtroutenoordoostpolder.nl/privacy">Privacy</a></li> <li><a href="https://www.lichtroutenoordoostpolder.nl/contactgegevens">Contactgegevens</a></li> <ul>