6 | 7 | 8 en 13 | 14 | 15 december 2024

Verlichte Boerderijenroute Noordoostpolder, editie 2020 gaat door!


zaterdag 24 oktober 2020

De Verlichte Boerderijenroute Noordoostpolder 2020 gaat door en zal worden gehouden op twee weekenden in december. De route kan gereden worden op 11 t/m 13 en 18 t/m 20 december. Dit gezinsuitje zal in verband met de corona maatregelen zonder open dagen worden georganiseerd.

 

Toch belooft de 5e editie van de lichtroute een afwisselende route te worden. Naast de verlichte boerderijen en objecten zullen er alternatieve activiteiten worden georganiseerd. Alles te beleven vanuit de auto, zonder dat je hoeft uit te stappen.

 

Dit jaar zal er voor het eerst gebruik gemaakt gaan worden van een audiotour. Al rijdend en luisterend krijg je meer achtergrondinformatie over de Noordoostpolder. Leer meer over de geschiedenis en verbreed je kennis over de veelzijdige land- en tuinbouw in de omgeving.

 

De route zal gereden kunnen worden in het zuiden van de polder, rond Nagele, Schokland, Ens en Kraggenburg. Op dit moment is de werkgroep hard aan het werk om de bezienswaardigheden in beeld te brengen en afspraken te maken met bewoners, ondernemers en kunstenaars op de route.

 

De Verlichte Boerderijenroute wordt onder andere mogelijk gemaakt door Gemeente Noordoostpolder, Provincie Flevoland, LTO Noord afdeling Noordoostpolder, Countus accountants + adviseurs, Leyten & Van der Linde en Stimuleringsfonds Ledenvereniging Oude en Nieuwe Land.


Meer nieuws
Top <h4>lichtroutenoordoostpolder.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.lichtroutenoordoostpolder.nl/home">Welkom</a></li> <li><a href="https://www.lichtroutenoordoostpolder.nl/geschiedenis">Geschiedenis</a></li> <li><a href="https://www.lichtroutenoordoostpolder.nl/route-overzicht">Editie 2024</a></li> <li><a href="https://www.lichtroutenoordoostpolder.nl/routekaart">Route 2024</a></li> <li><a href="https://www.lichtroutenoordoostpolder.nl/audiotour">Audiotour</a></li> <li><a href="https://www.lichtroutenoordoostpolder.nl/sponsors">Sponsors</a></li> <li><a href="https://www.lichtroutenoordoostpolder.nl/foto">Foto's</a></li> <li><a href="https://www.lichtroutenoordoostpolder.nl/nieuws">Nieuws</a></li> <li><a href="https://www.lichtroutenoordoostpolder.nl/privacy">Privacy</a></li> <li><a href="https://www.lichtroutenoordoostpolder.nl/contactgegevens">Contactgegevens</a></li> <ul>