11 | 12 | 13 en 18 | 19 | 20 december 2020

Het WoW effect van de Verlichte boerderijen Route


maandag 10 december 2018

Het startschot voor de 4e editie van de Verlichte Boerderijen Route NOP vond vrijdagavond 7 december plaats. Om 18.00 werd door dhr. Tiesinga de openingshandeling verricht bij Bij Ons in de Wellerwaard.  Dit bestond uit een druk op de knop waarna alle genodigden een spectaculaire lichtshow met muzikale ondersteuning konden aanschouwen. 

Vervolgens vertrok het gros van de genodigden snel huiswaarts want de eerste bezoekers stonden al voor de deur. Een groot aantal van de geopende bedrijven hebben rond de 200-300 bezoekers per avond ontvangen, overweldigend!

 

De belangstelling voor de lezingen, verzorgd door dhr. Voigt en dhr. Oosterwijk, op het bedrijf van de Familie Mulder overtrof onze verwachtingen en dus werden er extra lezingen ingelast en ook die extra lezingen waren vol.  De hele ruimte is sfeervol ingericht met o.a. kerstkraampjes, miniaturen, houtskooltekeningen van Anca Blok en ook voor een kopje koffie en soep kunt u hier terecht. Menig auto bleef ook stilstaan bij de opstelling van de Zuiderzeedoeken om via het scannen van de bijbehorende QR code het verhaal te beluisteren.

Veel bezoekers hadden thuis al wat “huiswerk” gemaakt en een selectie gemaakt van de te bezoeken open dagen, de diversiteit is enorm en men had de mobiele website grondig bestudeerd. Want wilt u alles meemaken, dan heeft u aan één avond niet genoeg!  

 

Dat de route vanuit heel Nederland wordt bezocht is wederom bevestigd door de enquête:  bezoekers vanuit Alpen aan de Rijn, Heeten, Leersum, Assen reizen speciaal af om onze mooie polder ook in de donkerste tijd van het jaar te bezoeken. Want ook dan is de polder verrassend veelzijdig. De polder wordt weer op de kaart gezet en daar zijn we trots op!

Kortom genoeg redenen om het tweede weekend (14, 15 en 16 december) met veel vertrouwen tegemoet te gaan, u bent van harte uitgenodigd!

 

Mochten we als organistatie ooit gaan twijfelen aan het concept......het bovenstaande bewijst dat het WoW effect nog steeds aanwezig is!

Het WoW effect van de Verlichte boerderijen Route  1/4
Het WoW effect van de Verlichte boerderijen Route  2/4
Het WoW effect van de Verlichte boerderijen Route  3/4
Het WoW effect van de Verlichte boerderijen Route  4/4

Meer nieuws
Top <h4>lichtroutenoordoostpolder.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="http://www.lichtroutenoordoostpolder.nl/home">Welkom</a></li> <li><a href="http://www.lichtroutenoordoostpolder.nl/geschiedenis">Geschiedenis</a></li> <li><a href="http://www.lichtroutenoordoostpolder.nl/route-overzicht">Route</a></li> <li><a href="http://www.lichtroutenoordoostpolder.nl/sponsors">Sponsors</a></li> <li><a href="http://www.lichtroutenoordoostpolder.nl/foto">Foto's</a></li> <li><a href="http://www.lichtroutenoordoostpolder.nl/nieuws">Nieuws</a></li> <li><a href="http://www.lichtroutenoordoostpolder.nl/links">Links</a></li> <li><a href="http://www.lichtroutenoordoostpolder.nl/privacy">Privacy</a></li> <li><a href="http://www.lichtroutenoordoostpolder.nl/contactgegevens">Contactgegevens</a></li> <li><a href="http://www.lichtroutenoordoostpolder.nl/punt-1">Bij ons in de Wellerwaard</a></li> <li><a href="http://www.lichtroutenoordoostpolder.nl/punt-2">Familie Van der Zijpp</a></li> <li><a href="http://www.lichtroutenoordoostpolder.nl/punt-3">Familie Van den Manacker</a></li> <li><a href="http://www.lichtroutenoordoostpolder.nl/punt-6">Agrico Research</a></li> <li><a href="http://www.lichtroutenoordoostpolder.nl/punt-10">Familie Naalden</a></li> <li><a href="http://www.lichtroutenoordoostpolder.nl/punt-11">Mts. Bruin-Ridder</a></li> <li><a href="http://www.lichtroutenoordoostpolder.nl/punt-18">Bas Crebas Racing</a></li> <li><a href="http://www.lichtroutenoordoostpolder.nl/punt-20">Vakantiepark Eigen Wijze</a></li> <li><a href="http://www.lichtroutenoordoostpolder.nl/punt-29">Familie Overgoor</a></li> <li><a href="http://www.lichtroutenoordoostpolder.nl/punt-30">Familie van Middelaar-Bastiaanssen</a></li> <li><a href="http://www.lichtroutenoordoostpolder.nl/punt-31">Tijs en Annemieke Derks</a></li> <li><a href="http://www.lichtroutenoordoostpolder.nl/punt-32">Kwaliteitsrijke zorg</a></li> <li><a href="http://www.lichtroutenoordoostpolder.nl/punt-34">Familie Mulder</a></li> <li><a href="http://www.lichtroutenoordoostpolder.nl/punt-40">Kringloopcentrum Kuubskist</a></li> <li><a href="http://www.lichtroutenoordoostpolder.nl/punt-42">Gemaal Buma</a></li> <li><a href="http://www.lichtroutenoordoostpolder.nl/punt-43">Tuincentrum Gernell</a></li> <li><a href="http://www.lichtroutenoordoostpolder.nl/punt-47">Auke de Jong & Petra Strikwerda</a></li> <li><a href="http://www.lichtroutenoordoostpolder.nl/punt-51">Mts. Groot Koerkamp</a></li> <li><a href="http://www.lichtroutenoordoostpolder.nl/punt-53">Leon Backx</a></li> <li><a href="http://www.lichtroutenoordoostpolder.nl/punt-59">Mts. Dijkveld Stol</a></li> <li><a href="http://www.lichtroutenoordoostpolder.nl/punt-60">Familie Verhage</a></li> <li><a href="http://www.lichtroutenoordoostpolder.nl/punt-69">T. en M. Schot</a></li> <li><a href="http://www.lichtroutenoordoostpolder.nl/punt-72">Piet en Sita Doornbos</a></li> <li><a href="http://www.lichtroutenoordoostpolder.nl/punt-73">Familie Haverkamp-Game</a></li> <ul>