9 | 10 | 11 en 16 | 17 | 18 december 2022

Open dagen


Binnen de route van de Verlichte Boerderijenroute houden diverse bedrijven open dag. Maak gebruik van deze mogelijkheid om eens een kijkje te nemen dagelijkse gang van zake van deze bedrijven en leer meer over de diverse werkzaamheden in het buitengebied van de Noordoostpolder. 

 

De bedrijven die open dag houden variëren per dag. Op deze pagina vind je een overzicht van de bedrijven en open dagen. Op de route worden bedrijven die op dat moment open zijn aangegeven met een bord en lichtgevende pijl langs de weg. Houd rekening met de aanwijzingen op het erf. 


Belevingslocatie

Bij Hoogweg Paprikakwekerijen (Nieuwlandseweg 10) in Luttelgeest is een belevingslocatie ingericht, hier is de mogelijkheid elkaar te ontmoeten en meer te zien en te leren over diverse betrokken bedrijven in de Noordoostpolder. Er is iets warms te eten en te drinken en er kan gebruik gemaakt worden van het toilet. Daarnaast zijn er streekproducten te koop en is er een traptrekkerbaan voor kinderen.

 

De bedrijven en de belevingslocatie zijn geopend van 16.30 - 22.00 uur.


Rondje erf 

Naast de open dagen zijn er ook een vijftal bedrijven die vanuit de auto bezocht kunnen worden doormiddel van een rondje over het erf. Deze zijn onderdeel van de route en worden aangegeven met een bord met verlichte pijl. Er wordt gereden over de erven van T.G.M. Leber (akkerbouw), Van der Linde (peen- en aardappelverwerking), fam. Wierenga (duurzame was- en spoelplaats), fam. Blijdorp (akkerbouw) en fam. Gijsberts (veehouder). 

 

Overzicht open dagen


NAAM

ADRES              

BEDRIJF
9 dec 10 dec 11 dec   16 dec 17 dec 18 dec
VOF Luimes Bomenweg 25 Akkerbouw  X          
VOF Wolters Sloefweg 22 Melkvee          X X  
Voeten Dairy Luttelgeesterweg 5 Melkvee  X  X          
Fam. Langebeeke Luttelgeesterweg 16 Akkerbouw  X X X        
Mts. Henniphof Luttelgeesterweg 19 Melkvee          X  X  
Kwekerij Bernhard Lindeweg 30 IV Glastuinbouw    X        X  
Voorn Spray Roses Lindeweg 39 II Glastuinbouw   X        X    
Vavi Tulips Lindeweg 36 Bloembollen  X    X    X    X
Fam. den Dekker Lindeweg 38 Akkerbouw          X  X  
Z!N Zorgboerderij Uiterdijkenweg 7 Zorgboerderij  X X X   X X X
Level One Uitzendbureau Kuinderweg 23 Huisvesting arbeidsmigranten  X X X   X X X
Boomkwekerij Blok Lindeweg 24 Boomkwekerij  X X          
GeJo Grading Services Lindeweg 16 Optisch sorteren         X X

 

 

Top <h4>lichtroutenoordoostpolder.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.lichtroutenoordoostpolder.nl/home">Welkom</a></li> <li><a href="https://www.lichtroutenoordoostpolder.nl/geschiedenis">Geschiedenis</a></li> <li><a href="https://www.lichtroutenoordoostpolder.nl/route-overzicht">Editie 2022</a></li> <li><a href="https://www.lichtroutenoordoostpolder.nl/routekaart">Route 2022</a></li> <li><a href="https://www.lichtroutenoordoostpolder.nl/audiotour">Audiotour</a></li> <li><a href="https://www.lichtroutenoordoostpolder.nl/opendagen">Open dagen</a></li> <li><a href="https://www.lichtroutenoordoostpolder.nl/samenrijden">Samen rijden</a></li> <li><a href="https://www.lichtroutenoordoostpolder.nl/sponsors">Sponsors</a></li> <li><a href="https://www.lichtroutenoordoostpolder.nl/foto">Foto's</a></li> <li><a href="https://www.lichtroutenoordoostpolder.nl/nieuws">Nieuws</a></li> <li><a href="https://www.lichtroutenoordoostpolder.nl/privacy">Privacy</a></li> <li><a href="https://www.lichtroutenoordoostpolder.nl/contactgegevens">Contactgegevens</a></li> <ul>